E-SHOP DEVELOPMENT | FDN GROUP
E-SHOP
DEVELOPMENT
Η FDN GROUP ακολουθεί μία καινοτόμα πρακτική στην ανάπτυξη και δημιουργία νέων ηλεκτρονικών καταστημάτων. Όπως σε κάθε υπηρεσία που προσφέρουμε έτσι και στην κατασκευή ενός E-shop μελετάμε πολύ προσεκτικά τις ανάγκες του πελάτη και προτείνουμε ολοκληρωμένες λύσεις που θα καλύψουν στο 100% τις ανάγκες του και παράλληλα θα τον βοηθήσουν να απογειώσει το brand του.
go_to_sec_desc
Κάθε E-shop που δημιουργούμε βασίζεται στην καινοτόμα και βραβευμένη πλατφόρμα
APPWISE
, η οποία μας επιτρέπει να προσαρμοζόμαστε απόλυτα στις ανάγκες της κάθε επιχείρησης ξεχωριστά, δίνοντάς μας την δυνατότητα να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.
BO
YOUR BUSINESS TO THE NEXT LEVEL
ST
YOUR BUSINESS TO THE NEXT LEVEL
APPWISE
ΒΑΣΙΚΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ
Η προσέγγισή μας για ένα επιτυχημένο
και αποδοτικό E-shop βασίζεται
στα αδιαμφισβήτητα ανταγωνιστικά
πλεονεκτήματα του Appwise σε σχέση
με άλλες πλατφόρμες διαχείρισης.
ΥΨΗΛΗ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ & RESPONSIVE ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ
01
Το UI/UX (User Interface & User Experience) αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία της αποδοχής ενός eshop από το κοινό. Στην FDN GROUP σχεδιάζουμε με γνώση και εμπειρία έτσι ώστε να παραχθεί ένα μοναδικό και αισθητικά άρτιο αποτέλεσμα.
ΚΑΘΑΡΟ CHECKOUT & ΕΥΚΟΛΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
02
Η φιλοσοφία του APPWISE δεν περιορίζεται στο να στοιβάξει τις ανάγκες όλων των E-shop σε μία κοινή λογική και μέσα από αυτή να προσπαθήσει να δημιουργήσει μία υποτυπώδη διαφοροποίηση. Αντίθετα, προσαρμόζουμε όλη τη λειτουργικότητα στις ανάγκες της κάθε επιχείρησης και στο είδος των προϊόντων ή των υπηρεσιών που προσφέρει.
ΕΡΓΑΛΕΙΑ MARKETING
03
Το APPWISE παρέχεται με ένα ολοκληρωμένο πακέτο εργαλείων Marketing, μηχανισμούς και κώδικες που υποστηρίζουν τόσο τις πολιτικές της επιχείρησης όσο και τη σωστή τροφοδότηση των μηχανών αναζήτησης και των Social Media με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τη συμπεριφορά του καταναλωτή.
ΤΑΧΥΤΗΤΑ
04
Το APPWISE με ολοκληρωμένα συστήματα Caching και σχετικές τεχνολογίες προσφέρει E-shops που αποκρίνονται ταχύτατα σε όλες τις συσκευές. Παράλληλα, υποστηρίζει τεράστιο όγκο πωλήσεων και ταυτόχρονης επισκεψιμότητας. Το APPWISE έχει διαχειριστεί με επιτυχία πάνω από 10.000 παραγγελίες ανά ημέρα και πάνω από 10.000 ταυτόχρονες επισκέψεις από χρήστες στο ηλεκτρονικό κατάστημα.
ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ
05
Το APPWISE προσφέρει ένα ολοκληρωμένο περιβάλλον διαχείρισης, καλά οργανωμένο με τρόπο που να βοηθάει τον χρήστη του και όχι να τον μπερδεύει με περιττές πληροφορίες. Αυτό δίνει τη δυνατότητα στην εταιρεία να εστιάσει σε αυτό που έχει πραγματικά αξία και όχι σε διαδικαστικά ζητήματα.
ΑΠΟΔΟΧΗ
06
Όσες επιχειρήσεις χρησιμοποίησαν το APPWISE δηλώνουν απόλυτα ικανοποιημένοι από τη λειτουργία της πλατφόρμας, τις δυνατότητες και τις ευκολίες που τους προσφέρει. Ακόμη και αυτοί που ήταν φανατικοί οπαδοί των open source πλατφορμών, μετά από τις απαραίτητες δοκιμές, κατέληξαν συνειδητοποιημένα στην πλατφόρμα APPWISE, διότι τους προσέφερε τον βέλτιστο συνδυασμό λειτουργιών, ποιότητας και αξιοπιστίας που επιζητούσαν.
ΣΤΟΙΧΕΙΑ*
*ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΡΗΘΕΙ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ APPWISE ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑΣ ΟΠΩΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΤΙΣ ΕΚΠΤΩΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ BLACK FRIDAY
4
7
%
ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΤΖΙΡΟΥ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ESHOP ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ 3 ΜΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΕ APPWISE
7
4
.
1
2
0
ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΑΝΑ E-SHOP ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΩΣ ΤΟ PEAK ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑΣ
5
6
2
+
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ B2B & B2C ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟ APPWISE
3
6
.
4
5
2
+
ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΗΜΕΡΗΣΙΩΣ
2
.
6
8
3
.
9
7
1
+
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ
9
4
.
0
8
6
.
5
0
0
+
ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ 1 ΧΡΟΝΟ ΣΤΑ E-SHOPS
Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει για εσάς την καλύτερη εμπειρία. Μάθετε περισσότερα ή δείτε τις Ρυθμίσεις
Κατάλαβα!